A legmenőbb születésnap

Legyen szó születésnapról vagy névnapról, mi biztosítjuk a helyszínt, a programokat, a szakképzett animátorokat és igény esetén az étel-ital ellátást is, hogy látogatóink 100%-ban csak az élményre tudjanak fókuszálni.

A résztvevők használhatják az Élményház valamennyi szolgáltatáselemét, úgy mint a: virtuális valóság szemüvegeket, számítógépeket, játékkonzolokat, okos eszközöket, szimulátorgépeket, retro kütyüket, klasszikus társasjátékokat, csocsót, NERF kilövőket vagy éppen a kültéri sporteszközeinket. 

Az Élményháznak nincsen a klasszikus értelemben vett nyitvatartási ideje, – előzetes bejelentkezést és foglalást követően szinte bármikor rendelkezésre állunk. A lefoglalt idősávban más látogatókat vagy csoportokat nem fogadunk, hogy teljes egészében az ünnepelt társasággal foglalkozhassunk.

Közkedvelt programok

Árlista

Minimum 6 résztvevőtől és legalább 2 órás időtartamtól foglalható, az alábbi árazás szerint.

Hétvégén (szombat-vasárnap) és ünnepnapon + 8.000 Ft egyszeri felárat számítunk fel!

Időpontfoglalás előzetes egyeztetést követően telefonon vagy írásban is lehetséges – célszerű a kiszemelt időpontot két-három héttel korábban bebiztosítani.

Születésnapi tortát, snackeket, szendvicseket, egyéb harapnivalókat díjmentesen be lehet hozni az Élményházba. Ugyanakkor az ételek elfogyasztásához szükséges kiegészítőket, pl. papírtányérokat, eldobható evőeszközöket, szalvétákat, stb. a születésnapos társaság feladata biztosítani a résztvevői számára.

Italfogyasztás kizárólag az Élményház által biztosított termékekből lehetséges: szénsavas és szénsavmentes üdítőitalokat, ásványvizeket, több féle kávét, energiaitalt, szörpöt és rostos gyümölcs levet kínálunk vendégeink részére.